GameJackal Pro 4.1.1.1 - Full Download - indir




Oyun Jackal Pro Ultimate PC oyun için katil uygulaması "olmalı" dır! Eğer, en çok oyun gibi, can sıkıcı arıyor ve bunu oynamak her zaman favori oyun için CD-ROM ekleme bulmak, sonra Game Jackal Pro tam size göre.
Unleash oyunların ve oyun devam saniye içinde "ücretsiz cd": Game Jackal Pro eklemek gerek saniyeler içinde en sevdiğiniz oyun ateşlemek için izin nedenle, en sevdiğiniz başlık oynamadan önce CD-ROM ortadan kaldırır kullanma.Kolay kullanım: Game Jackal oyun "özgür cd" gitmek için arayüz kullanımı güçlü ve kolay kullanım sağlar. Senin oyunun dosyaları herhangi bir değişiklik ya da sistem üzerinde herhangi bir sanal sürücü kurmadan yapar. Sadece size, Game Jackal Pro arayüzünden oynamak ya da oluşturmak bir masaüstü kısayolu daha hızlı erişim için istediğiniz oyunu seçin.senin oyun yatırım güvenli tutmak: Bir büyük endişe oyuncular var CD'lerde ömrü olduğunu. popüler bir oyun için CD-ROM takılmış olabilir ve kaldırılır kez yüzlerce, tabii bu çöp kutusuna hata ve sonuçta bir gezi "okunamıyor" kaçınılmaz yol açar.Görüntü modu: Görüntü modu oyun sırasında CD veya DVD doğrudan akım verisinin gereken oyunlar için destek ekler.doğru değil onlar için olabilir oyun oynarken genç göz önünde bulundurun: Game Jackal Pro bir özellik ile birlikte geliyor bu özellik kısıtlamaları oyun profilleri yerleştirilmesini sağlar Guardian Kontrol, denir.Genç oyuncular bir oyun CD kısa çalışma yapabilirsiniz: oyun CD uzak paketi için bir oyun hafta içinde yok edilebilir genç oyuncular, ebeveynleri ile son derece popüler olduğunu kanıtladı güçlü olmak!başka hiçbir ürün bu gibi var: Basit gerçek Game Jackal Pro tek başına duruyor olmasıdır. esneklik ve işlevsellik o Oyunu Çakal sağlar teslim piyasada başka ürün yok.
Oyun Jackal Pro Guardian Kontrolü adı verilen çok benzersiz ve güçlü özellik içerir, bu bir oyun profil şifre böylece oyun sadece belirli kullanıcılara (şifre bilmeden bu gibi) sağlamak koruma sağlar. CD-ROM şimdi saklanması için bir kenara bırakıp, çünkü Ve yanlışlıkla bulmak için genç bir oyun için sürücüsüne bir disk bırakarak hiçbir korku yoktur.biz oynanan oyunlar olabilir zaman sınırı eğer Şimdi biz genç bir oyun oynayabilir ne sınırlı olduğunu, bu harika olmaz mıydı? İyi bir kez daha Pro Game Jackal bir yol sağlar ... Vasi Kontrolü da kurallar ne kadar oyun oynadı olabilir ayrıntı zaman ve oluşturulmasına izin verir. Bu kurallar hangi oyunlar olan bir gencin oyun gidebilirsiniz birçok dönem içeren karmaşık kurallara çalınabilir hafta içi bir zaman (18:30 ile 20:30 arasında yani) tanımlayarak kadar basit olabilir.
Özellikleri Pro Sürüm:• Yeni "One-click" profil oluşturma seçeneği ile masaüstünde sağ profilleri oluşturun. Sadece sağ-size herhangi bir oyun simgesine masaüstü (veya başka bir yerde bu konuda) tıklatın ve 2 adım süreci boyunca bir çok basitleştirilmiş oluşturma sihirbazı size rehberlik "Game Jackal Göster dönüştürme" seçeneğini seçin.• Kullanılmayan profilleri şimdi "Benim Oyunu Göster" bölümünde yalnızca geçerli sık tutmak için imkan veren bir arşiv bölümüne taşınmış olabilir.Yeni bir "plug-in" arayüzü artık mevcuttur, Bu Oyun Jackal Pro için eklentiler oluşturmak için üçüncü parti geliştiriciler sağlar •.profilleri için • sağ tıklatın tıklıyorsunuz, bu profilleri yönetmek için daha hızlı ve kolay bir yol sağlar.• Geliştirilmiş güvenilirlik, destek ve performans birçok oyun ve donanım yapılandırmaları için.Her profil için belirli işlemci (ler) yeteneği dahil olmak üzere çoklu işlemci donanım için • Destek.oyun sırasında CD veya DVD'den veri akışı için gereken oyunlar için • Görüntü modu."Cd" ücretsiz oyun için tek bir araç ile kullanıcı sağlayan bir arayüz kullanımı kolay •.sizin en sevdiğiniz oyun oynarken bir oyun Jackal Profile oluşturma • yapılır!otomatik güncelleme özelliğini kullanarak • Oyun Jackal Pro sürümü her zaman en son sürümü hazır olacaktır.• Guardian Kontrol, bu özelliği ne kadar bir oyun oynadı ne zaman ve belirtmenin yanı sıra oyun profilleri şifre koruması sağlar.• Artık bulmak ve eklemek oyun CD-ROM gerekiyor.• Koru orijinal oyun CD-ROM: favori oyun sahip sorunlardan biri CD-ROM zamanla hasar alır olmasıdır.• Oyun yükleme süreleri önemli ölçüde kısalıyor

Yorumlar

Popüler Yayınlar